Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Студенти-економісти відвідали Пивкомбінат «Десна» (Чернігівське відділення “Сан Інбев Україна”)

Студенти-економісти відвідали Пивкомбінат «Десна» (Чернігівське відділення “Сан Інбев Україна”)

За сприянням керівництва Чернігівського національного технологічного університету 5.11.15 р. студенти гр. ОА-111, 112, на чолі з к.е.н., доцентом кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Акименко О.Ю., відвідали Пивкомбінат «Десна» (Чернігівське відділення “СанІнбевУкраїна”).

Чернігівський пивкомбінат «Десна» - одне з потужніших підприємств харчової промисловості України, зайняте у галузі виробництва та реалізації пива. Є філією одного з найбільших виробників пива України САН ІнБев Україна, що належить лідеру світового пивного ринку корпорації Anheuser-Busch InBev.

Під час екскурсії студенти були ознайомлені з технологією пивоваріння. Потрапивши на територію заводу, переконались у високому рівні організації роботи на підприємстві: скрізь ідеальний порядок, на всіх дверях таблички з фото співробітників, на стінах - стенди з усілякою наочною інформацією про успіхи компанії, заохочення співробітників і покрокові рекомендацій до кар'єрного зростання. Гордістю підприємства стало безвідходне виробництво.

Щиро дякуємо директору Чернігівського відділення “Сан Інбев Україна” Карахтанову М.Б. за надану можливість ознайомитися з підприємством та екскурсоводу Ворошиловій В.В. за цікаву, змістовну екскурсію.