Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Підвищуємо педагогічну майстерність

22-24 жовтня 2015 року на базі Чернігівського державного технологічного університету відбулися курси підвищення кваліфікації, учасниками, якої стали доценти кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту Акименко О.Ю., Гнедіна К.В., Перетятько Ю.М., Скосир Ю.М. та Ющенко Н.Л.

Захід відкрився урочистим зверненням ректора Чернігівського державного технологічного університету д.е.н. проф. Шкарлета С.М., який привітав учасників курсів та побажав плідної роботи.

Програма курсів була насичена та цікава. До уваги слухачів лектори підготували цікаві курси із Стратегічного управління в системі економічних знань (доц. Кунденко А.В.), Управління проектами (доц. Дорош М.С.). Також відбулася інтерактивна лекція на тему “Нові медіа та PR в роботі сучасного викладача” (ст. викл. Пономаренко та доц. Холявко Н.І.).

Набутті знання одразу закріплювалися на тренінгах “Навчання як фасилітація” та “Сталий розвиток і влада в наших громадах” (к.психолог. н. Сила Т.І., доц. Децюк Т.І. та доц. Ревко О.І.). На тренінгах учасники курсів виявляли позитивні та негативні умови сталого розвитку, а також пропонували комплекс заходів для його покращення.

Досить цікаві лекції запропоновували лектори доц. Гнедіна та доц. Велігорський О.А. Так, Гнедіна К.В. представила доповідь на тему освітніх програма (курсів), які існують в мережі Інтернет. Згідно яких, можна підвищити рівень знань з різних галузей наук та отримати відповідні сертифікати. Доц. Велігорський О.А. запропонував учасникам семінару інтерактивну лекцію “Інформаційно-комунікативні технології в освіті”. В рамках лекції було представлено нові можливості Google Apps for education, Free reference manager Mendeley, Teamworking application Asana для роботи викладача.

Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту висловлює щиру подяку організаторам та чекає на нові зустрічі