Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Наші студентки на Climate Change Camp ІІІ

Наші студентки на Climate Change Camp ІІІ

З 25 по 28 вересня студентки ННІ Економіки Митько Анастасія та Куслій Ірина представляли честь університету на еко-форумі Climate Change Camp ІІІ, який проходив на березі Київського моря на території комплексу Джинтама-Бриз.

Цьогорічний Climate Change Camp III розглянув різноманітні екологічні питання, але найбільший акцент буде зроблено на питаннях збереження води. 

Дівчата,  розкажіть про еко-форум:

Ірина Куслій : «Хочу розпочати з того,  що  еко-форум Climate Change Camp це :

1) екоосвітні семінари, майстер-класи та презентації;
2) унікальний досвід розробки екопроектів з високофаховими та досвідченими менторами;
3) спілкування з екосвідомими відповідальними leadership person.

В цьому році у ньому могли прийняти участь стипендіати та конкурсанти освітньої програми  «Завтра.ua» та еко-свідомі лідери. Для участі необхідно було написати екологічний проект та чекати результату експертної комісії. Я з Анастасією писала спільний проект,  який і приніс нам можливість прийняти участь у форумі.»

Анастасія Митько: « Програма на форумі була ну дуже-дуже насиченою:спочатку  teambuildіng, потім розмови з досвідченими спікерами та менторами, котрі заклали зерно для роздумів у кожного,  потім робота над проектами, яка також була дуже-дуже цікавою та плідною. Дуже вдячна всім спікерам,  а саме: Світлані Коломієць -  заступника міністра екології та природних ресурсів України, Андрію Зінченку -  засновнику  Energy Torent та Greenclubator,  Ярині Бойчук -  академічному директору Львівської бізнес школи УКУ, Дмитру Федоренку - лідеру громадського об’єднання «Це наш Київ» так Любомиру Чабурському - юристу та менеджеру комп’ютерних проектів , канадському українцю та супер – мега – крутому ментору. Особисто мені найбільше запам’яталась доповідь Олени Маслюківської, доцента кафедри екології НАУКМА, яка здивувала інформацією про те, що пересічний киянин щодня споживає майже у 6 разів більше води, ніж мешканець Брюсселю.»

Ірина : Наш проект «Уні3MOVE»,  на жаль не отримав від фундації Кока-кола фінансування,  але ми плануємо його найближчим часом реалізувати на теренах  нашого університету.»

Отже, беріть участь у всьому для вас цікавому і ви знайдете місце своє на Землі)