Кафедра економіки, обліку і оподаткування
Національний університет "Чернігівська політехніка"

Форум освітніх програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії»

17 – 19 червня 2015 року дві студентки Обліково-економічного факультету Митько Анастасія та Куслій Ірина, які стали стипендіатами стипендіальної програми «Завтра.UA», відвідали в Києві 8-й щорічний молодіжний форум освітніх програм «Завтра.UA» та «Всесвітні студії» за підтримки Фонду Віктора Пінчука.

 Цьогорічна подія зібрала понад 300 студентів з усієї країни, включно з переможцями та випускниками освітніх програм Фонду: загальнонаціональної стипендіальної програми підтримки талановитої молоді «Завтра.UA» та освітньої програми для отримання магістерського ступеню у найкращих університетах світу «Всесвітні студії». 
З промовою на щорічному форумі учасників освітніх програм Фонду Віктора Пінчука «Завтра.UA» виступив Тоні Блер, прем’єр – міністр Великобританії (1997-2007). Він разом з Віктором Пінчуком, українським бізнесменом і філантропом, в рамках програми «Всесвітні студії» нагородили сімох цьогорічних одержувачів грантів, які поїдуть навчатися у провідні університети Австрії, Швеції, Великобританії і США за фінансової підтримки Фонду. Вони також вручили нагороди трьом кращим студентам – переможцям особистого рейтингу стипендіатів, що враховував науково-дослідницьку роботу, соціальну активність та лідерський потенціал, і яких було відібрано з понад сотні переможців стипендіальної програми Zavtra.UA 2015 року.
Під час дводенного форуму «Завтра.UA» наші студенти мали змогу отримати від провідних експертів України та громадських активістів знання та практичні поради щодо того, як молода генерація українців може долучитися до розбудови нової України. 
Враженнями про відвідини форуму діляться:
 Анастасія Митько:
«Неймовірні спогади залишилися після форуму. Дуже  вдячна Фонду Віктора Пінчука за можливість поспілкуватися з елітою українських студентів, почути думки менторів, мати змогу реалізувати свій проект. Дуже цікаво було послухати проекти інших студентів. Зустріч з Тоні Блером, яка проходила в Дипломатичній Академії України запам’яталась мені як легка розмова зі знаменитою особою.» 
  Ірина Куслій:
 «Вир емоцій та море позитивних моментів – ось так коротко можна охарактеризувати Форум. Робота над власними проектами, яка проходила на території санаторію в Пущі Водиці  пронесла масу задоволення і дала досвід згуртованої командної роботи. Найяскравіші спогади залишив team-building у формі квесту, де ми мали змогу познайомитися з іншими стипендіатами. »